انگوران زنجان

منطقه انگوران نگین زنجان

انگوران زنجان

منطقه انگوران نگین زنجان

انگوران زنجان

منطقه انگوران از توابع شهرستان ماهنشان از مناطق دارای قابلیت های فراوان برای رشد و توسعه ی استان زنجان است،اما متاسفانه بنا به علل متعدد؛کمتر توسعه یافته و یا بهتر بگوییم عقب مانده و محروم است.شاخصترین قابلیت منطقه برای رشد وجود معدن بزرگ سرب و روی و شرکت های وابسته به آن موسوم به معدن انگوران است که در سطح ایران و حتی خاورمیانه از معادن مهم و بزرگ به شمار می رود.علاوه بر آن وجود طبیعت بکر و زیبا همچون کناره های رود قشلاجوق که ظرفیت تبدیل شدن به پایلوت گردشگری را دارد،همچنین کوهای سر به فلک کشیده با قابلیت ورزش ای کوهنوردی،صخره نوردی ،غارنوردی و اسکی و ...وجود ییلاق انگوران، منطقه حفاطت شده انگوران و پناهگاه حیات وحش انگوران ظرفیت های نابی را در زمینه های صنعت اکوتوریسم و پرورش صنعتی دام طیور و پرورش ماهی و زنبور داری ایجاد کرده است.همگی این موارد عواملی هستند که می توانند در رشد سریع منطقه تاثیر گذار باشند. اما متاسفانه نه تنها همه این استعداد ها به هیچ انگاشته شده است؛بلکه منطقه از داشتن ابتدایی ترین امکانات بهداشتی و فرهنگی و ... همچون یک بیمارستان مناسب که حق مردم است نیز محروم مانده است.
.از کتاب نام آوران انگوران( عیسی قاسم پور)

آخرین نظرات

دیوان ترکی مولانا همتی انگورانی بر اساس  به تصحیح محمدعلی نقدی در انتشارات اختر تبریز به زیور طبع آراسته گردید.

نسخـۀ کتابخانۀ مرکزی دانشگاه تهران


این کتاب در چهار بخش تدوین شده است که در بخش اول با مقدمه ای جامع از دکتر محمدرضا کریمی شروع شده و در بخش دوم مصحّح، اشعار همتی و شاعران دیگر را مورد تطبیق قرار داده و در بخش سوم پرتوی از آیات و روایات و اخبار را در اشعار همتی انگورانی به بحث نشسته است.بخش چهارم که شاکله ی اصلی دیوان همتی انگورانی را بازگو می کند مجموعه ای از ۱۹۱ غزل، ۴ ترجیح بند و۳ مخمس می باشد که در همه این اشعار علی( ع) شاه واژۀ ابیات همتی می باشد.

مراکز پخش:
1-تبریز، ابتدای خیابان طالقانی، انتشارات اختر

2-زنجان، پاساژ کسری، کتابفروشی هیدجی
3-دندی، هنرکدۀ نظری و نوشت افزار عابدینی
4-و زادگاهش انگوران

  • ۹۵/۰۸/۰۸
  • حسن نادری

نظرات (۲)

  • حسن رستمی
  • سلام
    وبلاگ ارزنده ای دارید ... و تشکر از مطالب پربارتون.
    سلام
    یه سوال داشتم. من تو دانشگاه تربیت معلم درس میخونم که محل خدمتم انگوران هست و چون ما تازه میخوایم شروع به تدریس کنیم قراره بفرستنمون روستا های دور افتاده انگوران. سوالم اینه که روستا های دور افتاده انگوران از لحاظ برخی امکانات مثل آب و برق تو چه وضعیتیه؟آیا همه روستا های دورافتاده آب و برق دارن؟ خط تلفن یا اینترنت چی؟
    ممنون

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    تجدید کد امنیتی